Våra tjänster

Poolia erbjuder hög kompetens inom kärnverksamheterna rekrytering och uthyrning. Tjänsteområdena rekrytering och uthyrning är i sin tur uppdelade i ett antal specialistområden: Ekonomi, IT, Kontor, HR, Sälj- och Marknad, Life Science & Engineering, Juridik och Lön. Ett annat specialistområde är chefsrekrytering genom Poolia Executive Search.

Våra tjänster

Våra medarbetare är kunniga, har lång erfarenhet och ofta arbetslivserfarenhet från det specialistområde de rekryterar till. De som rekryterar jurister är själva jurister och de som rekryterar ekonomer är själva ekonomer. Därför är vi säkra på att vi har rätt kompetens för att hjälpa dig och ditt företag att hitta rätt personal. Vår specialistkompetens i kombination med över 25 års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får rätt person på rätt plats, oavsett om det gäller bemanning, rekrytering eller chefsrekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor.

Som kund hos Poolia kan du känna dig trygg med att du alltid får den hjälp du behöver. Tack vare vårt stora urval och våra beprövade processer ser vi till att du inte bara får personal med rätt kompetens, utan även med rätt personlighet och attityd för er företagskultur.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering, bemanning eller chefsrekrytering eller kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen till Poolia!

Behöver du hjälp ? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se